Популярний телеведучий, актор і учасник гумористичної програми "Дизель шоу" Єгор Крутоголов показав, в якій прекрасній компанії проходять зйомки новорічного випуску гумористичного шоу. Відповідний пост з'явився на його офіційній сторінці в соціальній мережі Instagram.

"І все-таки, я-щасливчик! У нас найкрасивіші дівчата! #dizelshow", - підписав він знімок, на якому позує в компанії дівчат-колег з «Дизель шоу». Поруч з Єгором на тлі маленької ялинки, прикрашеної до Нового року, позують: Вікторія Булітко, Яна Глущенко, Юлія Мотрук і Марина Грицук. Всі вони одягнені в ошатні сукні ніжно-рожевого кольору, і в бежвих туфлях.

Сам Єгор - в діловому темно-синьому костюмі і білій сорочці.

Скрін, Instagram Крутоголов
Скрін, Instagram Крутоголов

"Скромну виставив", - зазначила в коментарях Вікторія Булітко.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

"Не вистачає тільки однієї найпрекраснішої і смішний царство Небесне«, - нагадують коментатори про важку втрату»Дизель шоу".

"Які ж ви всі красиві! Рідні за стільки років!", "Ну ось ця посередині Травнева Троянда найкрасивіша", "Красиво. Такий прекрасний квітник. Єгор, ти щасливчик, ти художній керівник і щільно з такими красунями спілкуєшся. Добре, що Катя не ревнива", - додають фанати творчого колективу.

Нагадаємо, самотня Леся Нікітюк ощасливила одруженого Олександра Педана: "каже, що любить". Леся Нікітюк ощасливила Олександра Педана.

Як повідомляв портал " Знай.ua", самотня Леся Нікітюк поскаржилася на "палицю раз на рік". Леся Нікітюк також пояснила, чому їй пишуть знаменитості.

Також " Знай.ua " писав, гумористична актриса Катя Нікітіна з "жіночого кварталу" "вляпалася" через Лесю Нікітюк: "що ти твориш?". Катя Нікітіна з "жіночого кварталу" показала цікавий момент.