Відомий гуморист і актор студії "Квартал 95" Євген Кошовий зовсім не часто радує шанувальників будь-якими публікаціями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать понад 1,3 мільйона чоловік.

Зараз фотографія з чоловіком з'явилася на офіційному профілі проекту, але разом з ним постала і 13-річна донька - Варвара. Євген стоїть до неї спиною, в чорній сорочці і з великим животом, дивлячись просто в камеру.

Євген Кошовий, фото: Instagram
Євген Кошовий, фото: Instagram

Дівчина злегка відвела голову вгору. Можна помітити, що вона "носить" каре і навіть фарбує губи помадою.

"Татова підтримка і натхнення за лаштунками концерту🥰", - йдеться в публікації.

Користувачі в коментарях пишуть на тему відсутніх волосся на голові Євгена Кошового. А ще вони відзначають, як швидко подорослішала дівчинка, яка ще кілька років тому брала участь на "Розсміши коміка" і "Голос.Діти".

Варвара Кошова, фото: Instagram
Варвара Кошова, фото: Instagram

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"Які красиві! А Варя... така вже доросла... просто красуня!🔥", "Як мило😮", "Жека кучерявий😂", "Красуня😍", "Женя, харя в екран не влазить вже", "Ще й татова копія!❤", "Ксерокопія татова❤️", "Варя дуже красива дівчина🔥😍", - пишуть українці в коментарях.

Нагадаємо, Євген Кошовий з "Кварталу 95" знайшов брата-близнюка в Потапі: ось що обожнює Настя Каменських

Як повідомляв "Знай.ua", Олена Кравець здійснила мрію всього життя з талановитим красенем: із Зеленським не встигли

Знай.ua писав, Євген Кошовий з "Квартал 95" показав, що робить ночами із заміжньою Сніжаною Бабкіної