Зірка "Холостячки" і "Кріпосної" Ксенія Мішина активно ділиться з шанувальниками подробицями роботи і відпочинку, а ось про особисте життя після оголошення про розставання з Олександром Еллертом замовчує. Хоча багато хто підозрює, що пара закохана і щаслива, а моментом розставання хлопці просто хотіли підіграти інтерес до себе.

Нова публікація Ксенії Мішиної в Instagram заінтригувала не тільки фанатів, але і самого Еллерта, який відреагував на неї дивним коментарем.

Ксенія Мішина поділилася подробицями відпочинку в горах і про те, з ким вона кілька днів проводила час в повній глушині і умиротворенні.

"Це був приголомшливий дівич-вечір, правда в компанії 5 хлопців 🤣 ⠀ ну а якщо серйозно, то за останні 4 дні було так багато крутих моментів, що прямо зараз мені здається це один з кращих періодів останніх місяців. ⠀ Жити в лісі це ні з чим не порівнянний досвід. Енергія лісу, така потужна і густа, що її можна їсти ложками, як і найчистіше гірське повітря. Не дарма кажуть, що гори не терплять брехні. Тут також загострилися всі почуття, а ще й мрії! Як же важливо зробити це частиною свого життя, регулярне перебування на природі. ⠀ Це просто інший стан, інший рівень якості життя. Ще раз переконалася, що саме це цінність для мене. ⠀ А скільки щастя я відчула спостерігаючи за тим, як мій син пізнає ліс! Справжній дикий, незвіданий ліс. Неймовірно цікаво було спостерігати за тим, як формуються чоловіча команда серед цих прекрасних майже-підлітків. ⠀ А які у мене були медитації! Мммммм, ці місця так і шепоче тобі: життя прекрасне, озирнися, цей момент найкраще що є в твоєму житті ❤️ ⠀ ми їдемо, Але я точно знаю, що в цьому сонячному, карпатському листопаді залишився шматочок мого серця. ⠀ Хто знає, склалося б все так само красиво і надихаюче, якби ми не зупинилися саме в @skogur.ua я думаю навряд чи", - написала Ксенія.

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція В Україні готується революція у житловій сфері Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Олександр Еллерт не зміг "пройти повз" поста Мішиної і написав дивний коментар без слів, замість тексту він просто поставив крапку. Що це означає, Можна тільки здогадуватися і припускати. Але ясно тільки одне: ця парочка вміє викликати інтерес до себе.

Нагадавши, Ксенію Мішину смачно облизав красень, що зайняв місце Еллерта: "так сильно обожнюю".

Як повідомляв портал " Знай.ua", Ксенія Мішина після примирення з Олександром Еллертом видала все, що її бісить

Також " Знай.ua" писав, Ксенія Мішина без жалю проміняла Олександра Еллерта відразу на двох