Абсолютно здоровий 38-річний чоловік залишив людей в подиві після того, як на його нападали агресивні приступи. Це через те, 20-річний стрічковий черв'як, проник в його мозок.

Відповідну публікацію оприлюднили на порталі «Daily Star»

Абсолютно здорову людину залишили в істериці після того, як стрічковий черв'як поїдав його мозок.

Цей дорослий і здоровий чоловік впав з ліжка і переніс сильний напад, після чого його забрали в госпіталь загального профілю Массачусетса.

Після прибуття лікарі стали свідками двохвилинного тоніко-клонічного нападу, в результаті якого він втратив свідомість, повідомляє Arstechnica.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Медикам довелося обстежити його за допомогою серії тестів і опитувань його сім'ї, але, на загальну думку, він був абсолютно здоровий.

У чоловіка в анамнезі не було нападів або проблем з серцем, неврологічних розладів, його шлунок та інше також було в нормі.

Він не вживав ніяких рецептурних ліків і нічого не купував без рецепта. Його токсикологічні екрани були зрозумілі.

Знімок мозку
Знімок мозку

Повідомляється, що з цим чоловіком не було нічого неприродного, що могло б викликати напади.

Однією ознакою можливого діагнозу було те, що він переїхав до Бостона з Гватемали десь 20 років тому.

Дослідження, цитовані CDC, показують, що хвороби, пов'язані зі свинячими стрічковими хробаками з Африки або Латинської Америки, або ж Гватемали, можуть викликати сильні напади і забрати життя у людини.

Після того як цьому чоловікові зробили томографію черепа, то стало ясно, що в його мізках утворилися три кальцинованих вогнища.

Команда лікарів змогла діагностувати нейроцистицеркоз, що говорить про те, що личинкові кісти свинячого хробака мігрували в різні частини його мозку ще дуже давно.

Найчастіше ці черв'яки проникають в кишечник людини, де можуть вирости до довжини від двох до восьми метрів. Вони проникають через стінку кишечника в тіло людини і там живуть.

Як раніше повідомляв портал "Znaj", українцям розповіли, чому з'явилися люди, які проти вакцинації.

Нагадаємо, що у мережі повідомили, що вбиває українців.