Гері Макдугалл помістив яйце у мікрохвильову піч на 40 секунд, щоб швидко приготувати яйце, але воно вибухнуло у нього на обличчі і грудях, залишивши на шкірі червоний опік.

Відповідну публікацію розмістили на порталі «Daily Star»

Чоловік з важкими опіками на обличчі був доставлений в лікарню після того, як не вдалося приготувати яйце-пашот.

40-річний Гері Макдугалл сказав, що був шокований, коли яйце вибухнуло у нього на обличчі і грудях.

Він відправився в TikTok і поділився червоними слідами опіків на обличчі, попередивши глядачів, щоб вони не готували яйця в мікрохвильовці.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років
Показати ще

Гері
Гері

Гері каже: "Ви коли-небудь пробували приготувати яйця-пашот в чашці в мікрохвильовій печі? Що ж, я робив це сто мільйонів разів, і минулої ночі все пішло не за планом. Я не зроблений зі скла. Тільки будьте обережні, якщо ви так робите, тому що іноді щось йде не так. Будьте обережні, не варіть яйця в мікрохвильовій печі".

Гері також опублікував фотографії, на яких показані його травми - червоні палаючі плями, що покривають частину його чола, і його праве око стало настільки опухлим, що він не може його відкрити.

В результаті інциденту у нього також залишилися червоні опіки від шиї до пупка.

Опіки
Опіки

Гері, який живе в Перті, Австралія, був доставлений у відділення невідкладної допомоги Королівського госпіталю Перта, де медики лікували опіки.

"Коли я вийняв його з мікрохвильової печі і помістив в чашку супову ложку, щоб вивудити яйце, яйце лопнуло, і кипляча вода вибухнула у мене на обличчі і грудях, залишивши сильні опіки", - поділився чоловік.

Як раніше повідомляв портал "Znaj", українцям розповіли, скільки коштують яйця закордоном.

Нагадаємо, що українцям розповіли про нові ціни на яблука.