Дон Кафі з Ліверпуля каже, що стан її сина Малісса погіршився після того, як він не їв протягом майже 50 днів, тому що після зараження Covid-19 вся їжа і напої стали йому не до смаку.

Відповідну публікацію оприлюднили на порталі «Daily Star»

Хлопчик з Ліверпуля був позбавлений можливості їсти після Covid-19, так як вся їжа стала на смак «нечистотами і фекаліями».

Мама Дон Кафі каже, юний син, якому 11 років, не їсть майже 50 днів, і навіть вода має присмак «тухлих яєць».

Молодий хлопець захворів коронавірусом, він спочатку не виявляв ніяких симптомів, поки він не втратив свій нормальний присмак і запах, це викликало блювотні рефлекси.

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Його мати намагалася приготувати для сина улюблену їжу, але він стверджував, що їжа смердить.

У бесіді з Liverpool Echo мама розповіла: "Він говорив, що вода асоціюється з тухлими яйцями, а вся їжа на запах, як вода з каналізації, а смак як фекалії. Через запах машин у його з'являлася блювота. Ми робили все, щоб він якось міг поїсти. Ми навіть намагалися не готувати, щоб він не відчував запахів".

Малісс
Малісс

Лікарі дитячої лікарні Олдер-Хей діагностували у Малісса паросмію, яка спотворює нюх.

Йому дали стероїдний спрей для носа, але, незважаючи на це Малісс все ще не міг їсти.

Коли його стан погіршувався, Малісс був доставлений у відділення швидкої допомоги Алдера Хей 21 жовтня, але аналіз показав, що все було нормально.

Малісс все ще не їв, він все ще відчував себе дуже погано, але його виписали.

Тільки 1 листопада Малісс настільки захворів, що він більше не міг стояти і почав невиразно вимовляти слова про те, щоб його забрали в лікарню Олдера Хей, так як він схуд на 2 кг за два дні.

Як раніше повідомляв портал "Znaj", Володимир Зеленський обрадував українців.