Відбірковий матч чемпіонату світу з футболу між збірними України та Боснії і Герцеговини пройшов сьогодні, 16 листопада о 21:45 на стадіоні Біліно Полє у Зеніці. У результаті поєдинку Україна обіграла Боснію і Герцеговину з рахунком 2:0.

Після першого тайму Україна і Боснія пішли на перерву з нічиєю на табло. Збірна України в першому таймі більше володіла м'ячем і створила більше небезпечних моментів.

Україна відкриває рахунок на 58-й хвилині! Перший гол забив Олександр Зінченко. Другий гол забиває Артем Довбик. Україна веде в рахунку 2:0 і підіймається на 2 місце в турнірній таблиці!

Україна таким чином перемагає в останнім матчі групового етапу відбору на чемпіонат світу-2022. Водночас Франція виграє в матчі проти Фінляндії з рахунком 2:0 і виходить на перше місце.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Матч Україна - Боснія і Герцеговина, кадр з відео
Матч Україна - Боснія і Герцеговина, кадр з відео

Відбір на Чемпіонат світу-2022, фото: збірна України
Відбір на Чемпіонат світу-2022, фото: збірна України

Стартовий склад команд:

Україна: Бущан, Соболь, Матвієнко, Забарний, Тимчик, Степаненко, Зінченко, Малиновський, Циганков, Яремчук, Ярмоленко.

Запасні: П'ятов, Різник, Сидорчук, Качараба, Кривцов, Шапаренко, Зубков, Буяльський, Довбик, Гармаш, Коваленко, Караваєв.

Нагадаємо, команди зустрічалися 12 жовтня 2021 року у Львові, зігравши внічию 1:1. На гол Ярмоленка відповів Ахмедходжич. У цьому вирішальному матчі Україні потрібно було обов'язково перемогти й сподіватися на втрату очок Фінляндією в паралельному матчі.

Нагадаємо, Артем Мілевський назвав суму найбільшого чека в ресторані: відпочили у Куршавелі на славу. Артем Мілевський назвав суму свого найбільшого чека в ресторані. Колишній гравець київського "Динамо" розповів про відпочинок у Куршевелі

Як повідомляв портал "Знай.ua", дружина Ліонеля Мессі Антонелла Рокуццо подала на розлучення: шлюб футболіста врятувало диво. Аргентинський футболіст Ліонель Мессі виявився не лише професійним гравцем, а й турботливим та вірним чоловіком

Також "Знай.ua" писав, наречена Криштіану Роналду Джорджіна Родрігес чекає двійню: п'ятий і шостий спадкоємці на підході. Криштіану Роналду повідомив, що його наречена Джорджіна Родрігес чекає двійню