Відома українська співачка, акторка, а також колишня солістка групи "ВІА Гра" Надія Мейхер (Грановська), любить радувати шанувальників різними публікаціями з творчого та особистого життя в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 360 тисяч людей.

Цього разу 39-річна артистка розмістила чарівне фото в образі свого власного бренду "MEIHER BY MEIHER".

У кадрі Надія позує в костюмі з піджака та спідниці з дуже актуальним принтом - в сіру клітинку, розріз нижньої частини наряду привабливо демонтує струнку ніжку артистки, якій може позаздрити будь-яка дівчина. Також співачка обрала цікаву локацію для нового знімка - вона стоїть біля старовинного каміна, але явно у фотостудії.

Скріншот з Insta Stories, Надя Мейхер
Скріншот з Insta Stories, Надя Мейхер

Як відомо, авторський бренд співачки користується не надто великою популярністю, фанатів більше приваблює сама Надія, яка виступає в ролі моделі для кожної нової речі. На аккаунт бренду в соцмережі Insragram підписано понад 23 тисячі осіб.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Раніше ми писали про те, що Надія Мейхер в пальто кольору зебри засвітила стрункі ніжки: Костянтин Меладзе втратив королеву

Нагадаємо, що Надія Мейхер нагадала, за що Костянтин Меладзе взяв її в "ВІА Гру": крихта на мільйон

Як повідомляв Знай.uа, Надія Мейхер показала, чим підкорила Костянтина Меладзе: "Українська Джулія Робертс"

Також портал Знай.uа писав, що Надія Мейхер виставила голі груди, щоб спокусити чоловіків: "Хоча б трохи нижче"