Іменитий актор світового масштабу, голлівудська зірка Шон Пенн без зайвої публічності приїхав в Україну і прогулявся Києвом. Про його візит ніхто не знав, поки власник Pizza Veterano Леонід Остальцев не опублікував селфі зі знаменитим гостем. Подробиці візиту розповіли в ТСН.

Спочатку в правдивість знімка, опублікованого в соцмережах Остальцевим, ніхто не повірив. Деякі навіть пожартували в коментарях, мовляв, "ага, а Бред Пітт фоткав".

Це фото випадково потрапило на очі ведучої ТСН Соломії Вітвицької. Журналістам вдалося з'ясувати, що Шон Пенн дійсно в Києві – знімає документальний фільм про Революцію Гідності та події на Донбасі.

Скрін, Instagram Леонід Остальцев
Скрін, Instagram Леонід Остальцев

В українській столиці він побував на Алеї Героїв Небесної Сотні, збирав свідчення очевидців і спілкувався з ветеранами АТО. Більш детально про проект ніхто не розповідає - і знімальну групу, і учасників попросили поки дотримуватися таємниці.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Подальший шлях Шона Пенна в Україні лежить на Донбас, в Маріуполь. Там він планує побувати в зоні бойових дій і побачити все на власні очі.

Нагадаємо, що Шон Пенн займає активну громадську позицію та знімає фільми про події у гарячих точках світу. Крім того, він недовго був одружений зі співачкою Мадонною.

Раніше повідомляли, донецькі бойовики відкрили вогонь по мирному селищу, під завалами опинилися люди: захисникам України довелося потужно відповісти.

Як повідомляв Знай.uа, путінські окупанти прямо з ранку підстрелили воїна-санітара на Донбасі: відвезли до лікарні у важкому стані.

Знай.uа писав, воїни ЗСУ підірвалися на путінській вибухівці на Донбасі: від машини не залишилося і сліду.