Українка, яка отримала свою популярність завдяки незвичайній зовнішності, а також схожості з лялькою Барбі, Валерія Лук'янова продовжує дивувати українців.

Як описує сама себе Валерія, вона є письменником, композитором, дослідником, трансгуманістом, і навіть графинею. Щодня за її життям стежить понад 1,2 мільйона користувачів.

У своїх публікаціях вона намагається розібрати код ДНК, розповідає історичні факти, змови, і просто ділиться особистими фотографіями, де вона вкрай схожа на Барбі. Родом вона з Одеси.

На знімках у неї завжди ідеальне обличчя, акуратні риси обличчя, Чиста Шкіра, і коментатори відзначають, що це все результат фотошопу і пластики, до якої Валерія Лук'янова часто вдається.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити "Втратимо територію України аж до Дніпра": командир Президентської бригади налякав прогнозом Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

"Покажи себе без фотошопу, для початку, щоб могти розповідати кому що потрібно робити" - один з таких коментарів.

Скріншот коментарів, фото: Instagram
Скріншот коментарів, фото: Instagram

При цьому, коли вона знімає відеоролики, то результат зовсім інший, і сильно відрізняється від фотографій, які можна підправити. При тому, що вона постійно говорить про прийняття себе, і що потрібно любити себе таким, якими ви є.

До того ж вона витратила десятки тисяч доларів на пластичні операції, щоб стати схожою на ляльку. Її параметри вражають: талія становить 47 см, а груди і стегна — 86.

Щоб отримати тонку талію, вона видалила кілька ребер, а також збільшила груди на кілька розмірів. Все заради того, щоб прийти до свого ідеалу. Зупинятися на досягнутому вона по всій видимості не збирається, і продовжує дивувати шанувальників.

Сама ж вона заперечує, що робила будь-які операції, і стверджує, що це всн робота над собою і природа.

Нагадаємо, як одеська Барбі виглядала до і після пластики: ніби дві різних дівчини, вражаючі фото

Раніше повідомлялося, що продесська Барбі Валерія Лук'янова розкрила, як нами керують за допомогою снів

Також, дівчина перетворила себе на ляльку Барбі - за $150 тисяч переробила все тіло від чола до ребер