Відома українська акторка і телеведуча Ольга Сумська привітала своїх колег із професійним святом – Днем працівників телебачення та радіомовлення.

Зірка, яка попри свій вік є активною користувачкою соцмереж і часто розповідає про свою сім'ю, цього разу згадала, яким був її досвід роботи на телебаченні. Відповідний допис з'явився на особистій сторінці Ольги Сумської в соцмережі Instagram, де за її життям стежать вже 717 тисяч підписників.

Скрін, Instagram Сумська
Скрін, Instagram Сумська

Скрін, Instagram Сумська
Скрін, Instagram Сумська

Скрін, Instagram Сумська
Скрін, Instagram Сумська

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

«Мої такі різні, але незабутні і яскраві 25 років‼️ на українському ТБ! Зі святом, колеги! З Днем працівників телебачення та радіомовлення! Скільки цікавого було, і, сподіваюсь, ще буде!», - підписала вона серію знімків, на яких показала себе і зовсім молодою, і вже досвідченою телезіркою.

Скрін, Instagram Сумська
Скрін, Instagram Сумська

«Незрівнянна наша королева, народна гордість!», «Гарна Ольга Сумська», - захоплюються її красою прихильники.

Однак дехто розкритикував її за надто консервативний гардероб.

«Олечко, треба більше носити сучасних футболок, майок, светрів, джинсів, а то Ви в цих українських сукнях безрозмірних виглядаєте бабкою», - пише одна з читачок сторінки.

Скрін, Instagram Сумська
Скрін, Instagram Сумська

Скрін, Instagram Сумська
Скрін, Instagram Сумська

«Вона не виглядає як бабка, а як шикарна жінка, одягнена зі смаком відповідно свого віку. Адже молодіння себе за рахунок футболок і тому подібного як ви написали виглядає смішно і по-дитячому», «Футболки, джинси, светри - це так примітивно, так по-базарному, геть не личить жінці такого статусу. Це не вишукано і не елегантно», - відповіли на критику зірки інші фанати.

Нагадаємо, Ольга Сумська розбила яйця улюбленців Януковича: відмінний омлет. Акторка Ольга Сумська показала, як готує апетитний омлет зі страусиного яйця

Як повідомляв портал "Знай.ua", Ольга Сумська показала несподівано помолоділу у 88 років маму: на пластику не схоже. Відома українська акторка та знаменита "Роксолана" Ольга Сумська показала несподівано помолоділу у 88 років маму - Анну Опанасенко-Сумську

Також "Знай.ua" писав, Ольга Сумська й Аня Трінчер показали, на що пішли заради Володимира Остапчука: Павло Зібров позеленіє від заздрощів. Ольга Сумська розповіла про співпрацю з молодою співачкою Анною Трінчер