Популярна українська виконавиця, екс-солістка гурту "Время и Стекло" і дружина Володимира Дантеса Надя Дорофєєва любить радувати шанувальників новими публікаціями з особистого і творчого життя в соцмережі Instagram, де за нею стежить більше 5 мільйонів чоловік.

Надя Дорофєєва показала, як вона проводить час з близькими подругами, під час відсутності чоловіка Вови Дантеса. У кадрі молоді дівчата готують стіл для своєї ідеальної вечірки - Надя спритно змішує тонік зі знаменитим вермутом Martini, а її приятелька нарізає грейпфрут для повного приготування напою.

Все це дія супроводжується ритмічною і веселою музикою, під дзвінкий регіт і привабливі танцювальні рухи дівчат.

"Для мене справжня дружба – це ділитися смачною їжею, любити однакову музику і дивні танці, іржати над жартами один одного, ну або просто так, і пліткувати за келихом Martini Fiero&Tonic ❤️" - написала Надя Дорофєєва.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Вова Дантес жартівливо повозмущался в коментарях під відео і попросив дівчаток залишити йому трохи напою.

Скріншот з коментарів, instagram.com/nadyadorofeeva/
Скріншот з коментарів, instagram.com/nadyadorofeeva/

Скріншот з коментарів, instagram.com/nadyadorofeeva/
Скріншот з коментарів, instagram.com/nadyadorofeeva/

Нагадаємо, що Володимир Дантес зловив маму на "болячці" Наді Дорофєєвої: мало не лопнула

Як повідомляв Знай.uа, Надя Дорофєєва нарядила Дантеса в спідницю і колготки: "Вова, слабо?"

Також портал Знай.uа писав, що Володимир Дантес змусив "попливти" Машу Єфросиніну - Надя Дорофєєва такого давно не чула: "Красива сильно"