Стало відомо про те, що на Алека Болдуіна, а також продюсерів фільму "Iржа" був поданий ще один позов, який стосується загибелі українки на зйомках.

Справа в тому, що в момент трагедії поруч перебувала Помічник режисера Мемі Мітчелл, яка почала стверджувати той факт, що вона отримала після пострілу фізичні та емоційні травми, і актор Алек Болдуін повинен буде відповісти за свої безрозсудні дії.

Алек Болдуін, фото: Instagram
Алек Болдуін, фото: Instagram

Мемі Мітчелл зазначає, що актор повинен був неодноразово перевірити зброю самостійно, або ж попросити зброяра це зробити.

І крім того, примітно, що пострілу в сценарії взагалі не було, і потрібно було відзняти тільки закривавлене плече, і як головний герой тягнеться до кобури, а все, що сталося вона вважає "російської рулеткою".

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Алек Болдуін, скріншот: Youtube
Алек Болдуін, скріншот: Youtube

"Я знову і знову переживаю стрілянину і звук вибуху з пістолета. Ця жорстока трагедія позбавила мене радості життя. Я ніколи не хочу, щоб те, що сталося на нашому майданчику, коли-небудь сталося з ким-небудь ще" - каже жінка під час прес-конференція.

Халіна Хатчінс, фото з Іnstagram
Халіна Хатчінс, фото з Іnstagram

Нагадаємо, що сталася трагедія під час зйомок нового фільму, в якому Алек Болдуін брав безпосередню участь. В результаті випадкового пострілу була вбита Українка, яка була на майданчику оператором. Сам актор дуже добре знав Галину Хатчінс, і вони навіть дружили.

У Галини залишився в США чоловік, а також 9-річний син.

Нагадаємо, що у справі про вбивство Алеком Болдуїном Галини Хатчінс на зйомках фільму спливли нові деталі

Раніше повідомлялося, що украінець подав до суду на Алека Болдуіна після трагедії з Галиною Хатчінс: вимагає кругленьку суму

Знай.ua писав, щозагрожує Алеку Болдуіну за загибель Галини Хатчінс на зйомках "іржі"?