56-річна зірка російської естради Маша Распутіна прийшла на проект «Олена, блін» і чесно розповіла про своє життя, чоловіків, дітей і колег по сцені.

Співачка зазначила, що більше не піде ні на які ток-шоу.

"Ми не підемо на цю передачу, навіщо ходити туди, де була зграя щурів. Лайно виливали, і нам навіть не сказали, що там буде наша дочка. Настільки їм потрібен цей бруд заради рейтингів ... треба давно вже ці передачі позакривати. Яке Ваше собаче діло, з ким я сплю? Оцінюйте мене, як суперстар, як я заспівала. А з ким я сплю - це табу",- обурилася виконавиця через нещодавній скандал з її участю.

Распутіна, скріншот: Youtube
Распутіна, скріншот: Youtube

Вона також згадала, що відчула, дізнавшись, що помер батько її дочки Ліди.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

"Нічого, взагалі ... я його і не бачила. Він зробив мені багато лайна. Я навіть думала-найму когось, нехай його отметелят десь за рогом. Потім думаю, нахрена воно Мені треба. Якби він не був батьком моєї дочки, так би і зробила. Я рішуча-мені б мужиком народитися, воїном, було б супер... Я не хочу ні в яких світах з цим суб'єктом зустрічатися», - відрізала Марія.

фото зі сторінки Філіпа Кіркорова
фото зі сторінки Філіпа Кіркорова

Ведуча поцікавилася, через що співачка посварилася з Кіркоровим і як вдалося помиритися.

"Ми нічого не ділили, крім однієї пісні. Дербенев написав її для мене, а він (Кіркоров) взяв її швидко і оприбуткував. Потім Дербеневу довелося писати петицію, що це пісня для Распутіної. Привід, щоб не спілкуватися з Кіркоровим 10 років... ми зустрілися в Туреччині, Кіркоров знімав кліп, а я з чоловіком... ми подорослішали, помудріли – і посадили його за стіл», - згадує Распутіна.

Ведуча запитала, як Распутіної вдалося повінчатися з чоловіком, який на той момент був одружений.

"Познайомилися на Мадейрі в 1995 році, Віктор був одружений. Ми повінчалися, поки він був у шлюбі. Потім я дізналася, що так не можна, але можна. У нас такий спритний батюшка Сергій. Коли живеш з чоловіком нормально, то більше нічого і не потрібно", - розповіла вона.

Нагадаємо, Маша Распутіна "скинула" 15 років

Як повідомляв портал Знай.uа, Маша Распутіна показала хвору дочку і розповіла про її життя

Також Знай.uа писав, скандалістка Распутіна змішала з брудом російських артистів і назвала їх мавпами