Колишній командувач армією Джеймс Кларк з Единбурга був ув'язнений за напад на своїх учнів школи-інтернату і навіть був звинувачений в тому, що пробрався в одну з їхніх спалень, щоб поцілувати дівчину.

Відповідну публікацію розмістили на порталі «Daily Star»

Вчитель музики, який напав на своїх учнів і мав справу з 17-річною, був ув'язнений за його збочені способи.

56-річний Джеймс Кларк був визнаний винним у нападі після того, як вдарив або торкнувся спини свого учня палицею в школі-інтернаті в Шотландії.

Шотландський вчитель також був визнаний винним у зловживанні довірою в результаті сексуальної активності з учнями, а також в непристойному спілкуванні з дівчиною.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Батько шістьох дітей був засуджений до одного року і дев'яти місяців тюремного ув'язнення за нудотний напад на сім дівчаток у віці від 13 до 18 років.

Відділення поліції
Відділення поліції

Він став вчителем в школі Пертшира в 2012 році після того, як пішов з посади головного інструктора по грі на трубах і барабанах в британській армії.

Присяжні в суді шерифа Фолкерка чули, що він вчинив статевий акт з 17-річною дівчиною в шафі в магазині волинки в 2018 році.

Постраждала, якій зараз 20 років, сказала, що вчитель також "згвалтував" її в декількох місцях, в тому числі в своїй машині, в хатині для оркестру і в сушарці.

Вона також сказала, що він напав на неї в "дитячій шафі" і навіть засунув руку їй під сорочку і під спідницю.

Інша колишня учениця сказала, що вона відчувала себе "ображеною" після того, як колишній армійський начальник часто бив її по сідницях і націлювався на неї під час примірки спідниці в школі.

Одна жертва, якій у той час було 16 років, сказала, що Кларк загнав її в кут на різдвяному концерті І сказав їй: "У нас двох повинні бути діти разом".

Джеймс Кларк
Джеймс Кларк

Його також звинуватили в тому, що він обіймав дівчаток і навіть зайшов в спальню однієї зі студентів, коли вона спала, щоб поцілувати її в лоб.

Сара Лівінгстон, яка захищається, сказала, що Кларк мав "незаконний роман" з дівчиною, але прокурор Шеріл Кларк сказав, що він доглядав за нею.

Кларк відкинув звинувачення і ніколи більше не буде працювати з дітьми.

Як раніше повідомляв портал "Znaj", у мережі повідомили, що діти скоро повернуться в українські школи.