Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK потішила шанувальників виходом нового дуетного треку. Цього разу співачка записала дует з молодим виконавцем Василем Демчуком.

Уривком пісні Настя Каменських поділилася на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежить 5.4 мільйона чоловік.

Зірка ТікТок і учасник шоу "Співають всі" Вася Демчук разом з Настею Каменських зробив ремейк на пісню Sorry, яка отримала нову назву Sorry 2.

Вася Демчук розповів, що після виходу треку Sorry він отримав повідомлення від багатьох відомих артистів з пропозицією зробити на нього фіт. Так як в його основі дуже особиста історія, він сильно сумнівався. Однак сумніви розвіяло те, як Настя Каменських відчула цю пісню.

Скріншот поста Васі Демчука
Скріншот поста Васі Демчука

Популярні новини зараз
Борги з комуналки призведуть до арешту: як зрозуміти критичну точку Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити
Показати ще

Настя Каменьських поділилася коротким роликом композиції, в якій виконавці описують прощання з минулим. Також уривок до композиції був доповнений спільною фотографією Насті Каменських і Васі Демчука. На фото вони сидять поруч в авто і Демчук тримає в руках гітару, а в цей час Настя Каменських мило дивиться на виконавця.

Скріншот допису Насті Каменських
Скріншот допису Насті Каменських

"Це пісня про прощання з минулим і про пристрасть, яка спалює дотла", - так Настя Каменьських підписала уривок пісні.

Фанатам Насті Каменських вже встиг припасти до душі новий трек, тому вони почали залишати для неї і Васі Демчука десятки компліментів.

"Як же ми всі чекали цього моменту", "бездоганно", "я чекала цю пісню, але не припускала навіть, що буде таке", " не перестану повторювати який у Насті гарний голос. А з Васіним голосом взагалі кайф", "дуже класна пісня", "неймовірно зворушливий трек", "розрив сердечка", - зазначили вони.

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Також Настя Каменських опублікувала уривок спільного з Васею Демчуком кліпу, що вже вийшов на YouTube.

Нагадавши, Настя Каменських похвалилася "новими" талією і попою, Українки оцінили: "встати з ліжка після swinger-party"

Також Знай писав, Настя Каменських зізналася, кого зобов'язана любити більше, ніж Потапа:"це так красиво".

Раніше повідомляв Знай, Настя Каменських ніжно притулилася до молодого красеня: на Потапа явно не тягне