18 листопада Львівський осередок Національного Корпусу перебував під стінами Галицького районного суду, у якому обирався запобіжний захід для голови ГО «Рух за права людини» і організатора акції антивакцинаторів 3 листопада 2021 року Остапа Стахіва з метою запобігти провокаціям.

«Національний Корпус Львівщини перебував під Галицьким районним судом. Там обирали запобіжний захід для провокатора та псевдоактивіста Остапа Стахіва, у деструктивній діяльності якого СБУ знайшла російський «слід». Підтримують псевдоактивіста і відверто проросійські активісти»,- сказано у публікації.

На сайті сказано, що представники Національного Корпусу були присутніми задля підтримки порядку та вимагали ув’язнення Стахіва. Також представники Нацкорпусу бажають, щоб соратники Стахіва також понесли відповідальність.

«Нацкорпус здобув перемогу: у результаті засідання рішенням суду Стахіва відправили в СІЗО під заставу. Національний Корпус й надалі стежитиме за ситуацією та не дасть проросійським пропагандистам дестабілізувати ситуацію в місті», - сказано на сайті.

На думку представників Нацкорпусу, на підтримку Остапа Стахіва під суд приїхали «українофоби».

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

«На суд над Стахівим спеціально приїхав скандальний херсонський проросійський діяч Кирил Стрємоусов, що відкрито підтримав анексію Криму. Ще один прибічник Стахіва відкрито заявив, що «України як держави не існує». Окремо зазначимо, що наша позиція ніяк не стосується питання реалізації конституційних прав громадянами. Але ми рішуче засуджуємо спекуляції проросійських персон на темі епідемії і спроби дестабілізувати ситуацію в державі», - зазначено у публікації.

Як повідомляв Знай.ua, Максим Жорін заявив, що іммігрантська криза – це операція влади Білорусі, яка є підконтрольною Кремлю.

Також Знай.ua представники Нацкорпусу розповіли, що 20 листопада об 11:00 розпочнеться масштабний вишкіл.