Дочка народної артистки України Ніни Матвієнко Антоніна частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 90 тисяч чоловік.

Зараз в Stories вона опублікувала картинку, на якій говориться, що вона разом з Арсеном Мірзояном стала спеціальними гостями на онлайн-практикумі, протягом якого розмова буде вестися щодо того, як виявити і розкрити талант дитини.

Тоня Матвієнко, фото з Instagram
Тоня Матвієнко, фото з Instagram

"Лайфхаки від творчої сім'ї", - йдеться на знімку.

Тоня Матвієнко з Арсеном Мірзояном не єдині гості на цьому практикумі. Спікерами виступлять Лілія Білоусова, Владислава Барзилович, Дзига, Олена Борисова, Анна Носач, Іван Шкрібляк та Олена Рибка. Об 11: 00 розпочнеться зустріч під назвою "Як екологічно та гармонічно виховувати дитину".
Судячи з графіку, подружжя повинні приступити о 13: 40, і протягом двадцяти хвилин розкрити свою тему.

"Як не зламати дитину, а виховати особистість? На надихаючому онлайн-практикумі Ви отримаєте унікальний досвід і корисну інформацію від кращих практикуючих лікарів!", - йдеться на сайті.

Спікери, скріншот: parents.moirebenok
Спікери, скріншот: parents.moirebenok

Нагадаємо, Арсен Мірзоян відчайдушно намагається молодитися для Тоні Матвієнко: "У будь-якому випадку волосся швидко відросте..."

Як повідомляв "Знай.ua", Софія і Ауріка Ротару розповіли про відвідування Криму: "Чекаємо повернення"

Знай.ua писав, Тоня Матвієнко вирішила зірвати маску "хорошої дівчинки" і взяти все під контроль: Арсен Мірзоян ризикує втратити роль глави сімейства