Відома українська телеведуча Марічка Падалко, яка відрізняється життєрадісністю і енергійністю, частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 200 тисяч чоловік.

Увечері п'ятниці, 19 листопада 2021 року, жінка виставила мовчазне відео, в ході якого показала свого чоловіка - колишнього журналіста, українського громадського діяча Єгора Вікторовича Соболєва.

Марічка Падалко, instagram.com/marichkapadalko
Марічка Падалко, instagram.com/marichkapadalko

Чоловік обклав себе різними інструментами, щоб змайструвати щось. Марічка надала українцям кілька варіантів відповіді-Шпаківня, будиночок для бездомного кота і ящик для овочів.

Марічка Падалко, скріншот: Instagram Stories
Марічка Падалко, скріншот: Instagram Stories

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Якщо натиснути на один з варіантів, стає зрозуміло, що правильна відповідь - будиночок для бездомного котика. У цей момент чоловік використовує пилу.

Марічка Падалко, скріншот: Instagram Stories
Марічка Падалко, скріншот: Instagram Stories

До цього Марічка Падалко, в профілі, намагалася коротко розповісти українцям про корисну інформацію з ефіру з імунологом Федором Лапієм. Вона розповіла про ситуацію з коронавірусом і вакцинацією, а також про те, що в Україні вже дозволили вакцинувати дітей з 12 років. Однак користувачам в коментарях не сподобалося те, що телеведуча "примушує" робити щеплення.

Нагадаємо, розлучена Соломія Вітвіцька "зазіхнула" на місце Каті Осадчої: дивись, і Юрія Горбунова "охмурить"

Як повідомляв "Знай.ua", Марічка Падалко показала, що звалило з ніг її доньку: довелося відлежуватися

Знай.ua писав, Тарас Тополя навчив Марічку Падалко робити "погане" вечорами