Онучка відомої української співачки Софії Ротару, Соня Євдокименко вразила шанувальників новими спокусливими фотографіями.

Онучка Ротару активно веде свій блог, тому має чимало шанувальників. Дівчина часто ділиться з ними новими фото, відео чи просто цікавими подробицями з життя на своїй сторінці в Instagram, де за нею стежить понад 160 тисяч осіб.
Цього разу Соня Євдокименко вирішила поділитися світлинами з нової фотосесії. Зірка соцмереж опублікувала два фото, на яких позує у різних локаціях. На першому дівчина оголила свої ключиці та трішки закинула голову назад.

Фото зі сторінки Соні Євдокименко
Фото зі сторінки Соні Євдокименко

На іншому ж фото Євдокименко позує на фоні багатоповерхівки. Дівчина одягла чорні штани з високою талією та доповнила все кофтинкою, яка ледь прикривала її груди.

Фото зі сторінки Соні Євдокименко
Фото зі сторінки Соні Євдокименко

Підписники Соні Євдокименко відразу ж прийнялися залишати для дівчини компліменти, зазначивши що на фото вона дуже красива.

"Прекрасно 🖤", "Чудово", "Фото просто вища ліга 👏", "Дуже стильно 😍😍😍", "Соня, ти дивовижна красуня! 🔥", "Крашиха😍🔍❤️", "Яка красива", - зазначили користувачі мережі.

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Нагадаємо, Онука Софії Ротару пішла в блуд і станцювала без штанів. Унікальне відео потрапило в мережу

Раніше Знай писав, онука-красуня Софії Ротару повернулась до Києва з малюком, нарешті показала: "Які ви гарні". Онука-красуня Софії Ротару не встояла перед чарами білявого красеня

Також Знай повідомляв, син Ротару показав покійного батька в молодості: ось за якого красеня вийшла заміж "Хуторянка". Руслан Євдокименко опублікував портрет молодого батька не дарма