Вже скоро українці почнуть готуватися до зустрічі Нового 2022 року. Щороку у цей час люди покладають багато надій та сподівань на краще життя і намагаються залишити все погане у минулому.

Дехто вважає, що під час новорічних свят варто поводитися стримано і не проявляти зайві емоції. А достаток і добро у дім здатні принести певні новорічні прикмети.

Водночас порушення деяких з цих заборон за новорічним столом, можуть принести у ваше життя біди й проблеми.

Наприклад, якщо у вашому будинку живе кіт, категорично не можна пускати тварину за стіл. Вважається, що коти в Новий рік можуть зруйнувати всю позитивну енергетику в будинку.

Новорічний стіл, фото: 5.ua
Новорічний стіл, фото: 5.ua

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

А щоб уникнути фінансових проблем у новому році, не можна скидати зі столу крихти й залишки їжі. Натомість краще їх акуратно скласти на тарілочку і потім викинути.

Крім того, за новорічним столом не можна сваритися і з'ясовувати голосно відносини. А в разі виникнення будь-яких конфліктів, їх рекомендується вирішити якомога швидше, щоб не притягнути біди на весь наступний рік.

Також зверніть увагу на стан вашого столу. Адже у жодному разі не можна, щоб новорічний стіл хитався. Згідно з деякими прикметами, зламаний стіл обіцяє хвороби, а це те, чого точно не побажаєш у Новому році навіть ворогу.

Новий рік 2021
Новий рік 2021, фото - Рexels

Нагадаємо, ці прості речі привернуть у життя багатство й удачу: що тримати вдома, щоб водилися гроші. Існують народні прикмети, дотримуючись яких, можна притягнути до себе благополуччя. Що купити у дім, щоб водилися гроші?

Як повідомляв портал "Знай.ua", народні заборони і прикмети з хлібом – як ненароком не накликати біду на родину. Що в жодному разі не можна робити з хлібом

Також "Знай.ua" писав, які дерева можна садити перед будинком: захист від пристріту і оберіг на удачу. Фахівці назвали найкращі рослини