Наташа Краун підкорила шанувальників своїм оригінальним тверком. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

На Instagram-сторінці відомої шведської моделі і блогерки Наташі Краун, яка може похвалитися надзвичайно пишними формами, регулярно з'являються нові відверті знімки і відео. Непідготовлених передплатників її зовнішній вигляд може злегка шокувати. Проте жінка стала відомою особистістю і на її сторінку підписано 2 мільйони фоловерів.

20 листопада дівчина опублікувала відеозапис з її участь в шоу "Botched" про пластичну хірургію, на якому показала свої здібності в тверку. Дівчина прийшла на консультацію з лікарями.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня
Показати ще

"Ви тренуєте своє тіло зараз?",- запитав один з учасників передачі, на що дівчина відповіла ствердно, додавши що займається тверком.

"Ви хочете побачити мій тверк?",- запитала вона і після цього встала зі стільця і показала свій запальний танець.

Нагадавши, володарка найбільших сідниць у світі Наташа Краун вивалила свої принади: ледь помістилися на знімку. Принади моделі ледь помістилися на знімку.

Як повідомляв портал " Знай.ua", колишня Узєлкова Марина Боржемська захотіла різноманітності в житті: "нудне і прісне". Марині Боржемській набридло все нудне і прісне.

Також " Знай.ua" Анна Богдан пішла війною на Юлю "зайчика" після фальшивого весілля: "Говорила, що Міша сумний зі мною". Анна Богдан взялася за Юлю "зайчика" після її "весілля".