Людмила Балан російською подякувала своїй аудиторії за підтримку. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Мама молдавського виконавця Дана Балана, якому приписують роман з українською співачкою Тіною Кароль, Людмила Балан є активною послідовницею соцмережі Instagram, де у неї вже майже 33 тисячі передплатників. При цьому величезна частина її фан-аудиторії з України, так як постійно під її фотографіями можна побачити написи російською та українською мовою.

16 листопада Людмила Балан презентувала пісню молдавською мовою" Se lasă seara "("стає пізно"). Проте на цю пісню відгукнулося багато україномовної та російськомовної аудиторії. Зокрема, на прохання Дана Балана його маму підтримали різноманітні шанувальники в соціальних мережах. Також Людмилу Балан підтримали і фанати Тіни Кароль.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

За це вона подякувала своїй аудиторії і опублікувала повідомлення російською мовою.

"Любі мої, спасибі величезне за привітання !!! Ви потримали мене в момент моєї прем'єри і принесли мені радість. Я дуже ціную вашу підтримку і дякую за тепло, яке ви мені даруєте!!!",- зазначила вона.

Нагадавши, Наталія Могилевська розповіла про особливу зустріч: "мріяли все життя". Українська співачка Наталія Могилевська заговорила про знакову зустріч-таке буває тільки раз у житті

Як повідомляв портал "Знай.ua", Наталія Могилевська захотіла ввести локдаун: "добровільно, хоча б на 6 годин". Наталія Могилевська висунула несподівану пропозицію

Також "Знай.ua" писав, Володимир Дантес за спиною у Наді Дорофєєвої куснув зубами іншу жінку: "Кайф". Чоловік співачки Наді Дорофєєвої Володимир Дантес розповів про свій проект, перший сезон якого якраз закінчився, а також здивував несподіваним моментом.