У США продають знамениту модель" Запорожця " за вісімнадцять тисяч доларів. Про це повідомляє портал Hyser.

Таку високу ціну просять за ЗАЗ - 965А або знаменитий "горбатий" Запорожець, який став першим автомобілем для багатьох громадян СРСР. У 2021 році стало дуже мало автомобілів даної марки.

Запорожець-пікап. Фото: car.ru
Запорожець-пікап. Фото: car.ru

У машині встановили двигун МеМЗ - 965 з повітряним охолодженням і потужністю в двадцять три кінських сил. Максимальний розгін автомобіля до вісімдесяти кілометрів на годину. У шістдесятих роках "горбатий" вважався доступним народним автомобілем.

Популярні новини зараз
Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки
Показати ще

Працівники автосалону отримали" горбатий " Запорожець з України. Спочатку перевірили даний транспортний засіб, а потім здійснили "апгрейд" і повністю відреставрували транспортний засіб.

У підсумку автомобіль збираються продати за вісімнадцять тисяч доларів. При цьому в Радянському Союзі ціна ЗАЗ - 965А визначали вартістю тисячу пляшок горілки.

Нагадаємо, що під Києвом комунальники почали ремонт на мосту, але забули його перекрити: "чому водії повинні страждати?". Водії не розуміють, як можна так байдуже ставитися до оточуючих

Раніше Знай писав, Одеська область перетворилася на Арізону через гігантську прірву: Гранд-Каньйон під ногами. На трасі Київ-Одеса стався зсув ґрунту

Також ми повідомляли, що KIA представила новий електро-кросовер. йдеться про модель кросовера EV9, яку побудували на модульній платформі E-GMP. Електрокар забезпечили трирядним салоном, відкидними задніми дверима, 22-дюймовими дисками, камери замість зовнішніх дзеркал і сонячної батарей, яку інтегрували в капот.