Астрологи нагадують, що чорний Водяний Тигр вступить в свої повноваження не опівночі на 1 січня, а трохи пізніше. Справа в тому, що в китайському гороскопі Новий рік стартує аж 1 лютого. У цей "перехідний період" всім знакам Зодіаку слід бути обережними.

Леви, Овни і Стрільці відносяться до стихії вогню, тому їм не варто починати 2022 рік з подорожей, ремонту або позичання великих сум.

Про це стало відомо завдяки інформації відомих астрологів для одного з Telegram-каналів.

Чорний тигр, фото: dailymail.co.uk
Чорний тигр, фото: dailymail.co.uk

До 1 лютого, поки металевий бик не складе свої повноваження, цим знакам Зодіаку однозначно буде супроводжувати удача, тому варто приділити час розвитку власної справи. Також зірки обіцяють їм поліпшення фінансового становища.

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Стихії знаків Зодіаку, фото: goroskop.guru
Стихії знаків Зодіаку, фото: goroskop.guru

Цей період відмінно підійде для інвестицій, переїздів або створення сім'ї. До земних знаків Зодіаку відносяться Тельці, Діви і Козероги. В останні місяці року, що минає вони будуть в стані внутрішньої гармонії і зможуть повністю прийняти себе.

До 1 лютого краще подбати про своє здоров'я, можливо почати тривале лікування або освоїти духовні практики. Також пора задуматися про нові проекти. Зірки радять уникати активного відпочинку і важких фізичних навантажень.

знаки Зодіаку
знаки Зодіаку

Водні знаки зодіаку-Раки, скорпіони і риби – з початком року Тигра знайдуть любов, щастя і в цілому їх чекають сприятливі зміни. Відмінний час купити або почати щось нове. Більш того, ви без зусиль зможете примножити свій капітал.

Зірки не радять в цей період з'ясовувати стосунки або сваритися з близькими, міняти місце проживання і позичати гроші. Астрологи запевняють, що кінець 2021 року в цілому буде спокійним. У наступні кілька років на всіх знаків Зодіаку чекають вагомі і значущі зміни.

Раніше повідомляли, найдовше місячне затемнення з 1440 року: як виглядав супутник Землі.

Як повідомляв Знай.uа, влітку в 2022 році або до кінця 2022 року ми нарешті скинемо маски — астролог Влад Росс.

Знай.uа писав, Тельців чекають сварки, а раків - неймовірне везіння: гороскоп на листопад для всіх знаків Зодіаку.