Російський співак і композитор, виконавець пісень у стилі «російський шансон» Михайло Шуфутинський зібрався в Україну з концертами. Свій візит він анонсував на весну. Відповідна інформація з'явилася на сайті сервісу Concert.ua, який і поширює квитки на майбутній концерт Шуфутинського.

Легендарний виконавець російського "блатняка" встиг похвалитися, що на 8 березня 2022 року у нього запланований сольний концерт у київському Палаці спорту.

При цьому ім'я Шуфутинського внесено в базу даних сайту "Миротворець". Туди він потрапив ще в 2017 році через візит на окуповану російським агресором територію АР Крим з порушенням українського законодавства.

Причина заборони на відвідування нашої країни так і вказана:"незаконний перетин державного кордону України".

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Однак сам Шуфутинський раніше заявляв, що для нього поїздки в Крим не були чимось негожим, оскільки він «їде до шанувальників, незалежно від того, захоплена ця територія чи ні».

Він також згадав, що в його родині були і українці, і це нібито дає йому право на відвідування окупованого півострова з порушенням українського законодавства.

Коли про концерт у Києві стало широко відомо громадськості, сервіс Concert.ua закрив коментарі під публікацією.

Нагадаємо, за підтримку " рускава миру – - заборона концертів на 10 років: Scooter, Ноггано, Dr. Alban-хто ще в списку.

Як повідомляв портал " Знай.ua", Ектор Хіменес-Браво засмутився через Михайла Шуфутинського "3 вересня" торкнулося і його. Ектор Хіменес-Браво поділився емоціями

Також " Знай.ua " писав, Ектор Хіменез-Браво вказав на їжу, яку ні за що не можна давати дітям: "це вбиває". Ектор Хіменез-Браво пояснив, чим ні в якому разі не можна годувати дітей