У півфіналі найбільш популярного телевізійного шоу, за перипетіями якого уважно спостерігають сотні тисяч українців, "Танці з зірками", опинилися три найсильніших зіркових пари - Артур Логай і Анна Кареліна, Костянтин Войтенко і Роксоляна Маланчук, Ольга Харлан і Дмитро Дікусар. На деякі питання глядачів Костянтин Войтенко і Роксоляна Маланчук відповіли в Instagram на сторінці проекту.

На питання, коли вони тренуються, вранці, чи ввечері, Костянтин відповів, що волів би займатися танцями зранку.

«Було б класно зранку, але вже місяць нам доводиться тренуватися пізно ввечері», - зазначив він.

«Звикаємо до ночі», - додала з цього приводу Роксоляна.

У них також запитали, який стиль для пари виявився складнішим – пасадобль чи румба. Войтенко зупинився на пасадоблі, а його партнерка назвала хіп-хоп.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Він також закликав голосувати за себе, пообіцявши, що на цьому ефірі танцюватиме «і серцем, і душею, і руками, і ногами».

«Чи зможуть Костянтин Войтенко @kostiantynvoitenko та Роксоляна Маланчук @roksolyana_malanchuk обійти всіх конкурентів та перемогти у шоу? Дивіться у наших щоденниках як проходить підготовка пари до півфіналу. А вже завтра зустрінемось у прямому ефірі о 21:00 на телеканалі @1plus1_ua!», - поцікавилися у фанатів на проекті.

Костя Войтенко, фото - пресслужба Нового каналу
Костя Войтенко, фото - пресслужба Нового каналу

«Він не заслуговує бути у фіналі!!!», «Дивно, що на цей раз нікого не облив брудом…», «Только не они в финале!!!», - пишуть у коментарях до відео.

«Переможці!!!», «Зможуть! Вони найкраща і найтехнічніша пара», «Костя Ви переможете!!! Я у Вас вірю!! Ви дуже класно танцюєте!!», - підтримують пару їхні фанати.

Нагадаємо, Катерина Кухар забула повідомити про вагітність свого чоловіка: "Випали дві сиві волосини". Чоловік Катерини Кухар Олександр Стоянов розповів, як дізнався новину про її вагітність.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Катерина Кухар наважилася зробити це втрьох: "Дуже передбачувано". Відома українська танцівниця, хореографиня та суддя шоу "Танці з зірками" Катерина Кухар заінтригувала новиною.

Також "Знай.ua" писав, Ксенія Мішина зізналася, що відчувала під час танцю з Женею Котом: "Нудить". Українська акторка, зірка серіалу "Кріпосна" та головна героїня "Холостячки" Ксенія Мішина зізналася, що відчувала під час танцю з Женею Котом.