Всі знають і люблять Андрія Данилка не тільки за геніальний образ Вєрки Сердючки, а й просто, як людину. Хоча життя шоумена не назвеш солодким і на його шляху було багато випробувань, але це не завадило йому стати добрим другом і прикладом для багатьох українських зірок.

У вересні 2021 року про Данилка вийшла велика передача на одному з українських телекеналів, де піднялися дуже цікаві питання.

Що собою являє Вєрка Сердючка? Чому Андрій Данилко досить закритий в реальному житті? Чи залишила Данилка Геля? Як жив Данилко в дитинстві? Чи правда, що сім'я Андрія не сприймала його?

Ці та інші питання розібрали експерти студії, які особисто знайомі з творчістю творця Вєрки Сердючки або ж з самим Андрієм Данилком.

Андрій Данилко, скріншот: Youtube
Андрій Данилко, скріншот: Youtube

Популярні новини зараз
Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Дуже цікавим був момент передачі в блоці "Що собою являє Вєрка Сердючка?", в якому колеги Данилко розповіли, що вони думають про нього.

"Феноменальність Андрія Данилка в тому, що він неймовірно Богом обдарована людина. Він настільки іскрометний, розумний, талановитий, музичний..." - ділиться Наталія Могилевська.

Наталія Могилевська, фото: Instagram
Наталія Могилевська, фото: Instagram

Тіна Кароль же своїм млосним і мрійливим голосом буквально зізналася в почуттях чоловікові.

"Андрій, Я тебе люблю. І дуже давно... Колись ми жили в одному гуртожитку разом. Ти вчився в цирковому коледжі, на 4 поверсі жив, а я на 3. І мені завжди, коли я вступила говорили "А тут Андрій Данилко" і я думала, що треба, як мінімум до нього дотягнути. Ти - культура. Хтось скаже епоха, уух, хочеться гепнути таких людей..."

Тіна Кароль. Фото: УНН.
Тіна Кароль. Фото: УНН.
Тіна Кароль. Фото: УНН.

Михайло Поплавський у дусі ректора університету дав свою оцінку:

"Це самородок. Вийшов з глибинки, з Полтавської області. Це людина-свято, людина-феєрверк..."

Нагадаємо, що Андрій Данилко розповів про хворобу, до котрої його довела Вєрка Сердючка.

Також ми повідомляли, що Тіна Кароль вбралася в траур і зазнала труднощів без Іраклі Макацарії.