Надя Дорофєєва заспівала кілька композицій гурту "Тату" на честь ювілею першого альбому.

Відома українська співачка, екс-солістка гурту "Время и Стекло" Надя Дорофєєва часто радує шанувальників різноманітними піснями, концертами, кліпами.

Її популярність зробила дівчину справжньою блогеркою. Зокрема на її Тікток-сторінці близько 3 мільйонів осіб, а на Instagram - 5 мільйонів фоловерів.

фото: Надежда Дорофеева instagram  nadyadorofeeva
фото: Надежда Дорофеева instagram nadyadorofeeva

20 листопада українська співачка взяла участь у "вечорі прем'єр з Катею Осадчою" у Палаці Україна. Під час виступу вона виконала пісню "Тату" "я не твоя перша".

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Примітно, що Надя Дорофєєва записала пісню на честь триб'ют-альбому "200 по зустрічній", який присвячений двадцятирічному ювілею однойменного альбому у 2001 році.

На честь цього в Москві відбувся концерт з різними виконавцями. Надія Дорофєєва його не відвідала, проте на заході транслювали mood-відео з українською знаменитістю.

Нагадаємо, Наталія Могилевська розповіла про особливу зустріч: "мріяли все життя". Українська співачка Наталія Могилевська заговорила про знакову зустріч-таке буває тільки раз у житті

Як повідомляв портал "Знай.ua", Наталія Могилевська захотіла ввести локдаун: "добровільно, хоча б на 6 годин". Наталія Могилевська висунула несподівану пропозицію

Також "Знай.ua" писав, Володимир Дантес за спиною у Наді Дорофєєвої куснув зубами іншу жінку: "Кайф". Чоловік співачки Наді Дорофєєвої Володимир Дантес розповів про свій проект, перший сезон якого якраз закінчився, а також здивував несподіваним моментом.