2 серпня 3 -річна MamaRika (Анастасія Кочетова) народила первістка - хлопчика Давида. Вже за кілька тижнів вона хвалилася своєю ідеально фігурою в купальнику, чим спантеличувала багатьох молодих і не дуже матусь.

Народу Анастасія запам'яталася як енергійна, безбашенна і динамічна дівчина з непростим характером. Тому й цікаво, як вони з чоловіком - Сергієм Середою уживаються і як розподілили обов'язки після народження малюка.

Саме це питання і задала парі тимчасова ведуча "Світського життя", яка замінила Катю Осадчу, що теж нещодавно стала мамою втретє.

Фото з instagram Катерини Осадчої
Фото з instagram Катерини Осадчої

"Дах рве конкретно. Ми не у адекваті. Тому що ми дуже мало спимо. Якось так складається, що у нас постійний треш: або коліки, або скачки росту, регреси сну... Матусі зрозуміють всі ці терміни. Це дуже складно, але головне - підходити до всього з гумором" - переконана MamaRika.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

MamaRika, instagram.com/mamarika_official
MamaRika, instagram.com/mamarika_official

Сергій Середа зізнається, що не дивлячись ні на що вони все-таки кайфують. У плані домашніх обов'язків, то пара розділила їх 50 на 50. Більш того, Сергій вночі забирає сина і дає поспати Анастасії. Так вони домовилися заздалегідь, "на березі".

У Анастасії була досить важка вагітність, навіть був протипоказаний секс. Природно, ведуча поцікавилася чи зараз з цим все в порядку.

"Сьогодні ми кидали монетку: буде секс або інтерв'ю. Як бачите, ми тут. Я бачу, що тут є кімната охорони, можливо ми сумістимо ці дві речі" - пожартував Середа.

Нагадаємо, що Анастасія Кочеткова похвалилася своєю фігурою, роздягнувшись практично догола.

Раніше ми повідомляли, що молода матуся MamaRika розповіла про ще одну свою дитину, крім Давида.