Наречений Анни Трінчер розповів про вартість обручки. Про це він розповів на своїй офіційній сторінці в соціальній мережі.

Популярна українська співачка і блогерка Анна Трінчер, яка знайома великій аудиторії завдяки ролі в серіалі" Школа", регулярно розміщує нові публікації для армії шанувальників і дуже активно розвиває свій аккаунт в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 1,7 мільйона чоловік.

Як відомо, дівчина нещодавно побралася зі своїм хлопцем. Обранцем 20-річної співачки став 24-річний скандальний блогер Олександр Волошин. Він зробив їй пропозицію ще в кінці жовтня під час байкшоу, і для Анни Трінчер це стало повною несподіванкою. Практично місяць Ганні Трінчер довелося мовчати про це, і нікому не говорити.

Для пропозиції Волошин вибрав каблучку з діамантом від елітного бренду Cartier. У сторіз хлопець поділився, що кільце обійшлося йому в 2500 доларів (понад 66 тисяч гривень). До того ж він заплатив окремо за доставку – ще 500 доларів (приблизно 13 тисяч гривень).

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Нагадаємо, розлучена Соломія Вітвіцька "зазіхнула" на місце Каті Осадчої: дивись, і Юрія Горбунова "охмурить". Артистка взяла інтерв'ю у кількох українських знаменитостей. На кадрах Соломія спілкується з нещодавно народила співачкою MamaRika і її чоловіком.

Як повідомляв "Знай.ua", Марічка Падалко показала, що звалило з ніг її дочку: довелося відлежуватися.

"Знай.ua" писав, Тарас Тополі навчив Марічку Падалко робити" погане " вечорами.Марічка Падалко пораділа, що знову може обніматися і цілуватися з сім'єю, адже отримала негативний тест на коронавірус.