Ірина Сопонару розповіла про свій досвід участь у "Танцях з зірками". Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Відома українська гумористка і зірка "жіночого кварталу" Ірина Сопонару любить радувати шанувальників різноманітними публікаціями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 380 тисяч осіб.

Чотири тижні тому Ірина Сопонару взяла участь в шоу "Танці з зірками" в якості ведучої балкона. Нещодавно жінка опубилковала фотографію звідти в компанії співака Melovin і його партнерки Лізі Русиної.

"А цей незабутній вечір я провела в прекрасній компанії багатьох талановитих людей♥️ і що ще більш важливо, це мій чудовий outfit від @kel.in.ua спасибі велике, відчувала себе білим лебедем🤍", - повідомила вона.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Фолловери почали активно коментувати даний знімок.

"хочемо вас бачити в наступному сезоні танців, Іра, ви богиня😍": Оооо коли підписався на вас не думав що побачу тут свого улюбленого, неповторного, епатажного Меловіна❤️🔥 люблю вас всім серцем❤️"; " Краща з лебедів💙 😏 🙂 ✌", - повідомляють вони.

Нагадаємо, зухвалі кучеряшки і концертне личко: як дружина Потапа Настя Каменських виглядала на зорі музичної кар'єри.

Як повідомляв "Знай.ua", подружка Ткача Ірина Сопонару вбралася в білу сукню, у чоловіків відвисли щелепи: "Була б рибкою-зловив"

Знай.ua писав, Віра Кекелія з "жіночого кварталу" перетворилася на голлівудську діву з 50-х: "Така чуттєва".