Відомі українські актори, співаки, Композитори продюсери розповіли про свої пенсії. Про це повідомляє портал Politeka.

Відомий продюсер, який все життя працював у шоу-бізнесі і творчості Володимир Бебешко зізнався, що його пенсія становить всього 1800 гривень. Він повідомив, що держава таким чином його оцінила роботу.

Володимир Бебешко
Володимир Бебешко

Актор і колишній народний депутат Богдан Бенюк не назвав свою пенсію. Він лише повідомив, що має надбавку в п'ятсот гривень.

Богдан Бенюк
Богдан Бенюк

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Що стосується Іво Бобула, то він в далекому 2018 році скаржився на пенсію. Він зазначив, що на виплати має можливість лише оплатити квартиру і зовсім небагато заправити автомобіль

Що стосується популярного співака Павла Зіброва, то його виплати досить скромні. У 2018 році він зазначив, що отримує пенсію близько чотирьох тисяч гривень. Цілком ймовірно, що виплати за ці роки збільшилися, але не набагато.

Павло Зібров, фото: Instagram
Павло Зібров, фото: Instagram

Найкраща ситуація у Народної артистки України Ніни Матвієнко. Її пенсія становить 15 тисяч гривень. Незважаючи на те, що це всього лише 565 доларів, це набагато вище виплат її зіркових колег.

Ніна Матвієнко, фото з Instagram
Ніна Матвієнко, фото з Instagram

Нагадаємо ,"12 років прикутий до ліжка": жінка залишилася удвох з хворим татом і без копійки, як відреагували в ПФУ на її прохання про допомогу.Жінка, яка народилася в квітні 1949 року і проживала з батьками, запитує, чи має вона право перейти зі своєї пенсії на пенсію, що надається в разі втрати годувальника.

Як повідомляв "Знай.ua", школярі вимагають скасувати обов'язкове ЗНО з математики: не встигають підготуватися, і не бачать сенсу.

Знай.ua писав, аліменти – це не завжди про дітей: в яких випадках батьки можуть розраховувати на виплати від дочки або сина.