Не так давно на телеканалі "Україна" стартував новий сезон гіпершоу "Маска", і ось, в одному з нових випусків Оля Полякова шокувала заявою.

Грандіозне шоу-детектив "Маска", яке виходить по суботах о 21:00 на телеканалі "Україна", не перестає дивувати. Під час виступу посланця Небесної сотні зiрковий детектив проекту, співачка Оля Полякова зробила гучну заяву. Що так збентежило артистку?

Вже вийшло п'ять випусків шоу "Маска", і в крайньому миле Порося виконало пісню Олі Полякової "Ей секундочку", проте перед тим, як зал пустився в танок, герой вирішив поділитися новими фактами про себе.

Шоу "Маска", фото: прес-служба каналу "Україна"
Шоу "Маска", фото: прес-служба каналу "Україна"

"У небесній канцелярії кого тільки немає! Працюють і єноти, і страуси, і навіть макаки! Всім, як то кажуть, по ангелу - в залежності від грішника", – розповів учасник в підказках гіпершоу "Маска".

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Ці слова спантеличили Олю Полякової, адже вона весь час намагалася розібратися, чому даного персонажа всі називають Святим.

"Він хоче сказати, що в раю ніхто не відпочиває, а всі працюють! Тоді я не розумію, чому всі туди так хочуть потрапити? Краще відправте мене в пекло, якщо там відпочивають!"- заявила в ефірі Оля Полякова.

А хто вирішив зашифрувати свою особистість під костюмом Порося - дізнаємося вже зовсім скоро, коли експерти вирішать його викрити. Поки що точних припущень немає ні у кого.

Нагадаємо, що українці розкрили Остапа Ступку в образі Кажана на "масці"

Раніше повідомлялося, що Ольга Полякова розповіла Маші Єфросиніній, що означає бути молодою

Також Знай.ua писав,щасливий Олег Винник зізнався, що його полонили "вовчиці"