Стало відомо про те, що в грандіозному шоу "Новорічна Маска" з'явиться новий персонаж - гламурна лижниця миша, яка вже готова дивувати глядачів.

Телеканал "Україна" в останні години 2020 року покаже масштабне святкове шоу "Новорічна Маска". Глядачів чекають неперевершені номери, нові зимові персонажі і безліч сюрпризів від зіркових детективів гіпершоу "Маска". Однією із загадкових учасниць стане дуже мила Міша на ліжах. Яку таємницю принесе героїня?

Шоу "Маска", фото: прес-служба каналу "Україна"
Шоу "Маска", фото: прес-служба каналу "Україна"

Міша на лижах в новорічному випуску стане справжнім сюрпризів для шанувальників шоу і зіркових детективів. Ця героїня має яскравий костюм і неймовірно милі риси, які підкорюють серця з першого ж знайомства.

При цьому, як виявилося, миша досить хитрий персонаж, і конверт з підказками виявився порожній. Експертам доведеться самостійно вгадувати, хто ж під костюмом.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"Я надзвичайно мімішна і грайлива. Подивіться тільки на мої чарівні довгі вії рожевого кольору, які так чітко підкреслюють сяючий погляд! На сцені цього шоу я буду запалювати нові і давно відомі вам вогники. Будьте уважні" – інтригує учасниця грандіозного шоу "Новорічна Маска" Міша на лижах.

Крім цього, як виявилося, саме у цього персонажа найдовші вуса на проекті, і опускаються вони аж до підлоги. У кожного персонажа в цьому спеціальному епізоді є святковий атрибут, і ведмедику дісталися лижі і палиці, які прикрашені блискітками рожевого кольору.

Виконає вона композицію "А сніг іде" з фільму "Кар'єра Діми Горіна", що ще сильніше заплутало експертів. Спочатку вони подумали, що це Jerry Heil, але, чи дізнаються вони насправді, хто ж там сидить.

"Мені так подобається "Новорічна Маска"! Тут так багато нових героїв і відомих людей. Це дійсно неймовірне свято!"- коментує зірковий детектив гіпершоу "Маска", співачка NK / Настя Каменських.

Нагадаємо, що українці розкрили Остапа Ступку в образі Кажана на "масці"

Раніше повідомлялося, що Ольга Полякова розповіла Маші Єфросиніній, що означає бути молодою

Також Знай.ua писав,щасливий Олег Винник зізнався, що його полонили "вовчиці"