Російську співачку Марину Хлєбнікову, яка постраждала під час пожежі у власній квартирі, зняли з апарату штучної вентиляції легенів. Лікарі тримають співачку в медикаментозній комі, повідомляють російські ЗМІ.

Стан Хлєбнікової залишається стабільно важким, на місці опіків почало розвиватися зараження. Через це температура у співачки піднялася майже до 39 градусів. Тест на ковід не показав позитивних результатів.

Самостійно харчуватися постраждала не може-її годують через зонд. Медики проводять інтенсивну терапію, в тому числі антибактеріальну.

Марина Хлєбнікова, instagram.com/marina_hlebnikova_official
Марина Хлєбнікова, instagram.com/marina_hlebnikova_official

Тим часом друзі і знайомі Хлєбнікової в соцмережах збирають для неї плазму крові, відзначаючи, що підійде будь-яка група.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Ситуацію з Хлєбніковою прокоментував її колега по сцені співак Шура. Раніше він вже закликав громадськість звернути увагу на те, що Хлєбнікова зловживає алкоголем.

"Можна повірити, що вона могла випити, заснути з сигаретою і сталася пожежа. У мене теж, наприклад, стоїть вдома кальян, і іноді вугілля падає і може пропалити підлогу. У цю історію повірити можна, але є нестиковки», - зазначає Шура.

Разом з тим директор артиста Павло Депершмідт і зовсім вважає, що Хлєбнікову могли підпалити навмисно.

"Якщо там родичі перебували в квартирі, як же це могло статися? Одна справа - вона одна випила, лягла і заснула, і там все згоріло. Це більш ймовірна версія. Всі не могли пити, це важко, дочка ж... Як вони могли не пахнути? Може, її спеціально спалили...", - допускає він.