Українська телеведуча і зірка проекту "Аферисти в сітях" Олена-Крістіна Лебідь частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 310 тисяч чоловік.

Жінка довгі роки зустрічається з колишнім віце-прем'єром України Павлом Розенком. А зараз поділилася несподівано літньою фотографією, поки Україна поступово готується до зимових холодів, снігів і темряви.

Павло Розенко та Олена-Крістіна Лебідь, фото: Instagram
Павло Розенко та Олена-Крістіна Лебідь, фото: Instagram

Олена-Крістіна вирішила поговорити на тему веганства, адже вона особисто є частиною цього руху.

"Була здивована, що підписані на мене віртуальні друзі про це навіть не знають🙈 нікому нічого не нав'язую. У кожного-свій вибір️ ️ але, сподіваюся, коменти про "пожри м'ясо-сало-ковбасу" (тобто трупи тварин) на моїй сторінці зникнуть💪 А ось "пожри авокадо-хурму і фундук" дуже навіть вітаються!👏", - пише Лебідь в публікації.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики
Показати ще

Вона опинилася в купальнику, на яхті, демонструючи довгі і худенькі ніжки.

Олена-Крістіна Лебідь, фото: Instagram
Олена-Крістіна Лебідь, фото: Instagram

"У кожного свій вибір, моя донька і її сім'я вже роки 3 як вегани, хоча я ні, але ми поважаємо вибір один одного🙌", "А я знала, тому що ваші інтерв'ю дивилася❤️", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, наречена Розенко Олена-Крістіна Лебідь вирішила побалуватися феном: "Це святе..."

Як повідомляв "Знай.ua", до Олени-Крістіни Лебідь увірвався кохана людина з квітами, і це не Розенко: "В душ з тарілкою борщу"

Знай.ua писав, наречена Розенка Олена-Крістіна Лебідь показала те, що досі переховувалося: "Їй тут 16 років"