27-річна офіціантка була знята на відео, коли на неї напала група чоловіків, які згвалтували її і побили гілками в середині дня в Камеруні.

Відповідну публікацію оприлюднили на порталі «Daily Star»

За даними Human Rights Watch, 27-річна Сара, 15 листопада, в столиці африканської країни Яунде була побита гілками, піддалася сексуальному насильству і приниженням.

Запис нападу, який, як повідомляється, тривав кілька годин, був поширений у двох відео в соціальних мережах і показує, що Сару кілька разів вдарила група.

Згідно з медичними висновками, в результаті нападу у жертви утворилися множинні гематоми по всьому тілу.

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Лікарі сказали, що Сара повинна перебувати під наглядом протягом 15-18 днів через отримані нею важкі і шокуючі травми.

Напад на офіціантку
Напад на офіціантку

Група зустріла Сару в барі, перш ніж її витягли на вулицю за волосся, і вона піддалася нападу і приниженню з боку натовпу.

Сара, яку х'юман Райтс Вотч описує як інтерсекс, імовірно зазнала нападу через те, що вона була членом спільноти ЛГБТІ в Камеруні.

Бути гомосексуалістом в Камеруні незаконно, і ті, хто такі, можуть бути притягнуті до відповідальності до п'яти років тюремного ув'язнення.

Нквайн Гамлет - виконавчий директор камерунської групи з захисту прав ЛГБТ сказав: "Нещодавній напад на інтерсекс-людину в місті Яунде вимагає рішучого засудження. Ніхто не повинен піддаватися такому поводженню".

Напад на офіціантку
Напад на офіціантку

В даний час Група надає сарі підтримку, в тому числі медичну та психологічну допомогу.

Поліція заарештувала одну людину у зв'язку з жорстоким нападом, але через 48 годин його відпустили.

Як раніше повідомляв портал "Znaj", у мережі заговорили про те, що Росія може напасти на Україну.