Про це вона розповіла у новому випуску програми «Прогноз» з ведучою Любов’ю Завальнюк.

«Словесне вираження на пряму пов’язане з емоційним проявом, тому що у людини є страх проявити те, якою вона є насправді. Ваше слово - це ваша зброя, від того, скільки в даті народження трійок, шісток і дев’яток, залежить сила нашого інтелекту. Якщо взяти нашу взаємодію зі світом, то те, як ми говоримо і які слова підбираємо, дуже впливає на те, як ми будемо будувати стосунки з людьми. Коли ми дивимось на людину, ми складаємо якесь перше враження про людину, а коли людина заговорить, ми складемо зовсім інше враження про неї», - розповіла вона.

Штабська сказала, що, якщо виникають якісь непорозуміння і ми перебуваємо в стресовій ситуації, то, звичайно, риторика, з якою ми починаємо говорити, змінюється. І тоді ми хочемо показати свою справедливість, вважає вона, чи те в чому ми праві, але іноді не вистачає слів. За те, як ми словесно проявляємось по відношенню до інших людей, вміємо формувати свою думку і наскільки вона логічна відповідає показник в даті народження – це саме кількість одиниць.

«Одиниці в даті народження – це сила нашого словесного прояву і те, яка у нас є необхідність взаємодіяти з соціумом. Буває, звісно, така позиція, коли в даті народження немає одиниці, а саме у людей, які народилися після 2000 року. Але якщо взяти дати до 2000 року, то у всіх є хоча б одна одиниця. Зараз вже виросло ціле покоління без одиниць в даті народження. І у них немає потрібності живого спілкування, бо вони свою комунікацію вивели в смс, бо для дітей, народжених після 2000 року, форма спілкування в смс дуже підходить», - резюмувала вона.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Як повідомляє Знай.ua, раніше астролог Влад Росс попередив, що під час ретроградного Меркурія ні в якому разі не можна купувати автомобілі, особливо нові.

Також Знай.ua повідомляв, що астролог передбачила перестановку сил і виникнення нової форми для Донбасу.

https://youtu.be/5maP_iNtHmk