Ольга Полякова показала себе разом з Машею Єфросиніною на "Танцях з зірками". Відповідне відео з'явилося на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Популярна українська співачка і актриса Оля Полякова, яка відома так само як суперблондинка, частенько радує шанувальників всілякими публікаціями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 2,5 мільйона чоловік, а на Тіктоку - 518,4 тисячі шанувальників. Фолловери активно коментують кожен її пост.

22 Листопада Ольга Полякова постала за лаштунками шоу "Танців з зірками" разом Машею Єфросиніною.

"Цицьки зовсім", - повідомляє телеведуча, роблячи коментар щодо зовнішності.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

"Ти знаєш, що нас з тобою шиперили", - каже Ольга і додає, що у фанатських фантазіях між Ольги Полякової і Машею Єфросиніною любов жінки мило посміхаються і дивляться в камеру.

Як відомо, Маша Єфросиніна і Ольга Полякова є хорошими подругами і беруть участь разом в шоу "дорослі дівчатка", де діляться інтимними подробицями особистого життя.

Нагадаємо, одруженого Володимира Остапчука підловили на "злочині": "перемогло бажання". Ведучий шоу" Маска " Володимир Остапчук несподівано став зухвалим злочинцем, неабияк здивувавши публіку своєю незвичайною поведінкою

Як повідомляв портал "Знай.ua", Настя Каменських "зірвала маску" з Ольги Полякової на популярному шоу: "Велика і агресивна". Українцям пообіцяли показати справжнє обличчя Олі Полякової на шоу "Маска". Глядачам розкажуть всю правду про співачку

Також "Знай.ua" писав, щасливий Олег Винник зізнався, що його полонили "вовчиці": "неоціненно". Відомий співак і Зірковий детектив шоу "Маска" Олег Винник зізнався що його полонили "вовчиці", а він і не проти.