Арсеній Яценюк привітав свою маму з 78-річчям. Відповідний пост з'явився на його офіційній сторінці в соціальній мережі Фейсбук.

Голова партії "Народний фронт" є популярною особистістю в нашій країні. У різні періоди він займав пост міністра закордонних справ, Голови Верховної Ради, міністра економіки. Також він очолював уряд у період з 2014 по 2016 рік.

Яценюк, фото з вільних джерел
Яценюк, фото з вільних джерел

На цей час він активно веде свою Фейсбук-сторінку, на яку підписано 777 225 тисяч фоловерів.

22 листопада колишній прем'єр-міністр показав свою маму, зазначивши що в цей день їй виповнилося 78 років.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

"Мамі сьогодні 78. Вона дуже сильна жінка. І цією силою мама поділилася не тільки зі мною, моєю сестрою, а й з багатьма своїми учнями за багато років викладання. Пишаюся бути її сином. Дуже вдячний друзям нашої сім'ї, які були з нами в цей день. Багато років, мама! Люблю тебе!",- повідомив він.

Як раніше повідомляв Знай.ua: Україна потрапила в топ - 30 найсильніших армій світу: попереду США, Росія і Китай.ЗСУ займають 25 місце за потужністю у світі, а також 7 місце на європейському континенті.

Також ми повідомляли, що "Нова пошта" хоче доставляти посилки за допомогою безпілотника. В Інтернеті з'явилося відео першої тестової відправки посилки від" Нової пошти " з Києва до Харкова, включаючи зворотний напрямок на безпілотному літальному засобі.

Також ми повідомляли, що українці створили петицію, в якій просять президента України Володимира Зеленського і спеціального представника ОБСЄ з переговорів у Тристоронній контактній групі Мікко Кіннунена зупинити війну на Донбасі.