Тарас Тополя написав пост на честь Дня сина. Відповідний пост з'явився на його офіційній сторінці в соціальній мережі.

Соліст гурту "Антитіла" Тарас Тополя має величезну аудиторію шанувальників, які активно стежать за його особистим життям у соцмережі Instagram. На його офіційній сторінці в соціальній мережі сімдесят вісім тисяч фоловерів, які активно лайкають і коментують кожен його пост. Іноді він спілкується з ними у форматі сторіс.

Як відомо, у Тараса Тополі і його дружини співачки Alyosha троє дітей: два хлопчики і одна дівчинка. З цієї причини на честь Дня сина 22 листопада лідер групи "Антитіла" не зміг ні привітати. Своє повідомлення в Instagram він не забув забезпечити фотографією з дружиною і дітьми.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

"Коли у королеви до одного великого хлопчика додалося два маленьких, але хоробрих лицаря і мила кучерява принцеса, то її життя відразу перестала бути нудною :) назавжди :* так і живемо: душа в душу, ніс в планшет, шоколадка в рот, нога в лего;) спасибі Творцеві за двох прекрасних синочків.З Днем сина!",- повідомив він.

Нагадаємо, розлучена Соломія Вітвіцька "зазіхнула" на місце Каті Осадчої: дивись, і Юрія Горбунова "охмурить". Артистка взяла інтерв'ю у кількох українських знаменитостей. На кадрах Соломія спілкується з нещодавно народила співачкою MamaRika і її чоловіком.

Як повідомляв " Знай.ua", Марічка Падалко показала, що звалило з ніг її дочку: довелося відлежуватися.

Знай.ua писав, Тарас Тополі навчив Марічку Падалко робити" погане " вечорами.Марічка Падалко пораділа, що знову може обніматися і цілуватися з сім'єю, адже отримала негативний тест на коронавірус.