Ольга Полякова і Маша Єфросиніна обговорили ситуацію, що робити якщо дружина заробляє більше чоловіка. Відповідне відео з'явилося на ютуб-порталі телеведучої.

На початку вересня на YouTube з'явився перший випуск спільного шоу Олі Полякової і Маші Єфросиніної «дорослі дівчатка». Це новий проект, який передбачає відверте обговорення найцікавіших, відвертих і навіть незручних тем.

Оля Полякова і Маша Єфросиніна, скріншот з відео
Оля Полякова і Маша Єфросиніна, скріншот з відео

19 листопада стався 5 випуск даного шоу, на якому Ольга Полякова і Маша Єфросиніна розповіли про економічні питання в сім'ї. Зокрема вони поставили питання про те, що робити якщо дружина заробляє більше свого чоловіка.

Жінки зійшлися на тому, що дуже важливо поговорити з чоловіком без докорів. Слід промовляти всі свої почуття і емоції. Регулярно розмовляйте зі своїм чоловіком, щоб не упустити момент і показати, що ви переживаєте з цього приводу.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Маша Єфросиніна порадила все ж залишатися жінкою і не робити чоловічі справи.

Нагадаємо, одруженого Володимира Остапчука підловили на "злочині": "перемогло бажання". Ведучий шоу" Маска " Володимир Остапчук несподівано став зухвалим злочинцем, неабияк здивувавши публіку своєю незвичайною поведінкою

Як повідомляв портал "Знай.ua", Настя Каменських "зірвала маску" з Ольги Полякової на популярному шоу: "Велика і агресивна". Українцям пообіцяли показати справжнє обличчя Олі Полякової на шоу "Маска". Глядачам розкажуть всю правду про співачку

Також "Знай.ua" писав, щасливий Олег Винник зізнався, що його полонили "вовчиці": "неоціненно". Відомий співак і Зірковий детектив шоу "Маска" Олег Винник зізнався що його полонили "вовчиці", а він і не проти.