Ксенія Мішина показала відеозапис в автомобілі. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Ксенія Мішина - відома українська актриса, яка стала героїнею популярного реаліті-шоу "Холостячка" свого часу. Це плюс участь у кількох популярних проектів зробило її популярною українкою.

Знаменитість регулярно радує шанувальників всілякими публікаціями в соціальній мережі, зокрема на її соціальну сторінку в Instagram підписано 809 тисяч чоловік.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

22 листопада вона опублікувала відеоролик з машини Lexus. Вона пообіцяла подарувати цей автомобіль одному зі своїх шанувальників.

"Рада, що у мене є можливість зробити когось щасливим! 🤍 Уважно подивіться відео і пам'ятайте, що чудеса є, проте удача любить сміливих і наполегливих! Одне правило: мої друзі в правому верхньому куті ☺ ️ = ваші друзі ⚡️ рівно через 10 днів, 2 грудня (17.00) ми оголосимо твоє ім'я ☺ доля дає нам стільки шансів, головне їх використовувати, згодні?",- повідомила вона.

Нагадаємо, одруженого Володимира Остапчука підловили на "злочині": "перемогло бажання". Ведучий шоу" Маска " Володимир Остапчук несподівано став зухвалим злочинцем, неабияк здивувавши публіку своєю незвичайною поведінкою

Як повідомляв портал "Знай.ua", Настя Каменських "зірвала маску" з Ольги Полякової на популярному шоу: "Велика і агресивна". Українцям пообіцяли показати справжнє обличчя Олі Полякової на шоу "Маска". Глядачам розкажуть всю правду про співачку

Також "Знай.ua" писав, щасливий Олег Винник зізнався, що його полонили "вовчиці": "неоціненно". Відомий співак і Зірковий детектив шоу "Маска" Олег Винник зізнався що його полонили "вовчиці", а він і не проти.