З Грузії прийшли новини, які можуть знизити градус гарячого стресу. Справа в тому, що під час прямого ефіру одного з політичних ток-шоу, на каналі "Кавказ", вусатий гість увірвався в кадр, застрибнувши на стіл. Котика звуть Какуца, і таким чином, навіть телеглядачі змогли познайомитися з нестандартним "учасником програми".

Про це стало відомо завдяки публікації видання "Al Jazeera English" в мережі Twitter.

Кіт в ефірі, скріншот: Twitter
Кіт в ефірі, скріншот: Twitter

У момент "приходу" котика в кадр ведучий Давид Акубардія вів діалог про політику зі своїм гостем Гедеваном Попхадзе. Цікаво, що учасники програми не розгубилися, а з посмішкою відреагували на несподіваний вчинок чотирилапого.

Ведучий одразу зазначив, що це їх кіт – Какуца. Тоді гість вирішив пожартувати, що улюбленець прийшов, бо хотів долучитися до дискусії.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Сам Какуца не планував залишати вподобане йому місце. На прохання Давида Акубардії, щоб чотириногий спустився на підлогу, - не реагував. Кіт сів на стіл і, не соромлячись, почав вилизувати свій хвіст в прямому ефірі телебачення. Крім того, вирішив ще й підійти до гостя, щоб той його погладив.

Канал " Кавказ "поширив момент, коли кіт "зірвав" прямий ефір. Його відразу підхопили і активно почали поширювати закордонні медіа.

Раніше повідомляли, схопив кота за шкірку - відразу з ним попрощався: чому не можна цього робити і які важкі наслідки чекають пухнастика.

Як повідомляв Знай.uа, щасливий Олег Винник повідомив про поповнення в родині: "Дуже схожі".

Знай.uа писав, кіт Садового перетворився на антистрес для львів'ян - "Дивитися тричі на день після їжі".