Роберт Бернс каже, що його єдиний жаль з приводу 18-річного проекту перетворення свого муніципального будинку в Сассексі в палац Відродження полягає в тому, що він не використовував свій дар для малювання раніше.

Відповідну публікацію розмістили на порталі «Daily Star»

Чоловік, який вирішив переробити свій "м'який" муніципальний будинок в стилі епохи Відродження, нарешті, завершив проект через 18 років.

74-річний Роберт Бернс з Брайтона, Сассекс, почав фарбувати свій Муніципальний будинок в 2003 році після того, як разом з дружиною переїхав в трикімнатний будинок з терасами.

Муніципальний будинок
Муніципальний будинок

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Він відтворив мистецтво деяких найвідоміших художників світу, включаючи Леонардо да Вінчі, Мікеланджело та Сандро Боттічеллі. Однак, він надав роботам сучасного вигляду, включивши портрети Бориса Джонсона, Філіпа Шофілда і Холлі Віллоубі поряд з фресками в стилі епохи Відродження. це перегукується зі всесвітньо відомим оздобленням Сикстинської капели Ватикану.

Витративши 18 років на розпис кожної стіни, стелі та коридору в своєму будинку, декоратор на пенсії, нарешті, вичерпав місце для своїх картин в стилі епохи Відродження.

Муніципальний будинок
Муніципальний будинок

Роберт пояснив: "Коли я переїхав до будинку в 2003 році, я відчув, що будинок був дуже м'яким і простим у всьому. Я ходив на розпродаж автомобільних багажників в Льюїсі, знайшов книгу з фотографіями Сикстинської капели і пам'ятаю, як подумав, яке це дивовижне місце. Я став купувати ще більше книг в благодійних магазинах і зібрав колекцію прекрасних книг, в яких черпав натхнення. Я по-справжньому розкрив свій талант до живопису тільки тоді, коли почав робити косметичний ремонт в будинку, і мені дуже шкода, що я не відкрив його, коли був молодший, оскільки життя художника було б великим задоволенням. У мене більше немає місця, тому я перейшов на полотна для малювання і просто складаю їх у вільну кімнату".

Муніципальний будинок
Муніципальний будинок

Роберт спочатку переїхав до свого муніципального будинку після розлучення. Він поклявся залишатися в будинку і продовжувати малювати полотна в стилі епохи Відродження, незважаючи на те, що у нього закінчується місце.

Як раніше повідомляв портал "Znaj", у мережі показали нового персонажа, який вийде на сцену шоу «Маска».