Анна Заворотнюк розповіла про те, що з нею робить каву. Відповідний пост з'явився на офіційній сторінці в соціальній мережі.

Російська актриса, фотомодель, а також телеведуча і дочка заслуженої артистки Анастасії Заворотнюк привернула особливу увагу після новин про хворобу своєї матері. Безліч шанувальників намагаються дізнатися хоч якісь новини про стан здоров'я своєї улюбленої артистки від її близьких родичів.

На офіційну Instagram-сторінку Анни Заворотнюк підписано 204 тисячі осіб. Ділиться з ними вона не тільки інформацією про матір, а й подробиці особистого життя.

Зокрема, 23 листопада Анна Заворотнюк опублікувала фотографію з кафе. Вона запитала своїх фоловерів про те, чи люблять вони каву. З цим напоєм у актриси особливе ставлення.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"П'єте каву? ☕️ Я раніше просто обожнювала, зараз же п'ю тільки без кофеїну. Він, як мені здається, перезбуджує мою, як виявилося, не найміцнішу нервову систему;) реально починає трясти, після чашки. А на мені моє нове нереальне плаття від коханої @umyarova.brand🧸 💔", - повідомила вона.

Нагадавши, одруженого Володимира Остапчука підловили на "злочині": "перемогло бажання". Ведучий шоу" Маска " Володимир Остапчук несподівано став зухвалим злочинцем, неабияк здивувавши публіку своєю незвичайною поведінкою

Як повідомляв портал " Знай.ІА", Настя Каменських "зірвала маску" з Ольги Полякової на популярному шоу: "Велика і агресивна". Українцям пообіцяли показати справжнє обличчя Олі Полякової на шоу "Маска". Глядачам розкажуть всю правду про співачку

Також " Знай.ІА " писав, щасливий Олег Винник зізнався, що його полонили "вовчиці": "неоціненно". Відомий співак і Зірковий детектив шоу "Маска" Олег Винник зізнався що його полонили "вовчиці", а він і не проти.