Популярну бездомну собаку в Стамбулі, Туреччина, яка проїжджає на громадському транспорті 18 миль на день, звинувачували в тому, що вона писала на сидінні трамвая, поки записи з камер відеоспостереження не показали, що його підставили.

Відповідну публікацію розмістили на порталі «Daily Star»

Собака славиться тим, що поодинці їздити на громадських транспортах.

Заклики заборонити милому Боджі їздити в автобусах, поїздах і трамваях прозвучали після того, як опублікували фотографію собачого посліду.

Раніше в цьому році Боджі був прийнятий в серцях пасажирів, які часто поділяють частину своїх щоденних подорожей з його власною 18-мильною подорожжю.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Божди
Божди

Користувачі соціальних мереж відреагували на цю брудну критику, звинувативши бездомну тварину, заявивши, щоб вона не користувалась громадським транспортом.

Розслідування фекалій незабаром показало, що Боджі невинний в брудних звинуваченнях, оскільки злочинець був спійманий на камеру на гарячому.

IBB, який веде обліковий запис соціальних мереж, присвячений Боджі, люто відповів на звинувачення з точки зору собаки.

Божди
Божди

Вони розмістили фотографію Боджі і його тренера з текстом: "Я весь день був вдома і не виходив. Ти забруднив трамвай і винив мене. Ти злий"

IBB підтримав захист Боджі, поділившись відеозаписом з камер відеоспостереження, на якій дивак закладає образливі фекалії на самий край сидіння.

Ветеринари забезпечили його мікрочіпом-трекером, щоб бачити, куди його приведуть пригоди, коли він перемикається між транспортними розв'язками, коли йому заманеться.

Омер Таскара, операційний менеджер стамбульського метрополітену, раніше сказав: "Боджі - спокійний і миролюбний пес, він також дуже енергійний. У нас був встановлений чіп, щоб перевірити, чи голодний Боджі або хоче пити, щоб дізнатися, на які поїзди він сідати і де він знаходиться", - додав Таскара.

Як раніше повідомляв портал "Znaj", чоловік стверджує, що його переслідував людинопіс.