Джон ловив рибу в своєму каяку, коли, за його словами, його переслідував «людина-собака» в австралійських заростях. Він сфотографував передбачувану істоту і сподівається убезпечити людей, поділившись ними.

Відповідну публікацію розмістили на порталі «Daily Star»

Чоловік стверджував, що він скам'янів після того, як його нібито переслідував чоловік-собака в австралійській глибинці.

Повідомлення про чудовисько-напівлюдину вперше з'явилися в 1887 році в американському штаті Мічиган.

Один зі свідків - Джон, який ловив рибу в австралійських заростях, стверджує, що зіткнувся з моторошною істотою, що переслідує його з берега річки.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Поділившись своєю історією в подкасті Believe: Paranormal & UFO, австралієць пояснив, що в минулому році відправився на риболовлю на своєму каяку в день подарунків, коли раптово почув клацання з лісу поруч з ним.

Собако-людина
Собако-людина

"Я помітив, що кожен раз, коли я робив гребок веслом свого каяка, чим би це не було, воно робило крок до кожного замаху, який я робив. Я зупинився не надовго, і звук у кущах також зупинився, і я думав, що це було трохи дивно. Так що я знову почав греблю, і, звичайно ж, як тільки я почав греблю, з кожним гребком, ця штука робила крок", - розповів чоловік.

Зрештою, помітивши щось чорне на деревах, Джон зробив знімок на свій телефон і був шокований побаченим.

"Істота, я дійсно сфотографував його на фотографії, і я думаю, що це людина-собака, так як я говорив з людьми про це. Після цього я не міг повернутися на місце, щоб перевірити це самостійно, Я скам'янів. Я прокидався посеред ночі і бачив істоту уві сні", - поділився очевидець.

Події загострилися тільки тоді, коли Джон повернувся в цей район під час майбутньої риболовлі.

Перевертень
Перевертень

Оселившись у новому оазисі, він згадав: "Праворуч від мене я почув невеликий хлопок, а потім я почув біг. Коли він біг, він трощив дерева з дороги. Я не знаю, чи вони зламалися, або він потрапили в них, я не міг побачити, що це було за кущем, тому що він був таким великим. Я ніколи в житті не чув і не бачив нічого подібного", - сказав він.

Як раніше повідомляв портал "Znaj", вчителі засудили до в'язниці за докучання до школярів.