На Волині вчителька схопила за вухо, а потім вдарила школяра. Про це повідомляє портал Конкурент.

Подія трапилася в селі Цміни Камінь-Каширського району. На відео, яке знімали через замкову щілину, можна побачити, як викладач лає школяра, а потім хапає його за вухо і б'є по обличчю.

Директор школи повідомила, що навчальний заклад викликав батьків, учня та вчительку.

"Вчителька вже вибачилася. Там провокаційна ситуація трапилася, і ми це розслідуємо", - зазначила вона.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Школа, фото: скріншот з відео
Школа, фото: скріншот з відео

Конфлікт стався між учнем дев'ятого класу і викладачкою фізики. Школярі нібито постійно стукали в кабінет і тікали, тому у вчительки не витримали нерви. Відомі про випадки скарг на нестриманість педагога. Ситуацію вже розслідують правоохоронці.

Нагадавши, агресивна матуся накинулася на вчительку через скаргу на її сина 6-класника: побила ногами на очах у дітей і втекла. Причиною скандалу стала скарга педагога на погану поведінку учня, який заважав навчальному процесу, відволікав інших дітей і грав на телефоні.
Також Знай повідомляв, більше відпочивають восени, але влітку сидітимуть за партами: в Україні навчальний рік закінчиться на тиждень пізніше. Справа в тому, що через тритижневі осінні канікули, навчальний рік у Харкові закінчиться тільки в червні, а не в травні.
Раніше Знай писав, млинці у файлі для паперів і дешеві макарони: дітей у школі нагодували канцерогенами і залякали батьків. В Ужгородській школі № 6 дітям у їдальні видали на сніданок млинці у канцелярських файлах. Правоохоронці та управління освітою вже вивчають цей інцидент.